Alku

Aktivistin kennel


  - Heureuse des LM
  - Dock vd Duvetorre
  - Sijoituksessa


Kasvatit

Pentuja

Muut koirat

Käyttölinjoista

Linkit

Koiraurheiluvarusteet

 

Linkkilista

Tässä muutama poiminta suosikit-kansiostani käyttöösi:

finbelge.fi
Suomen Belgianpaimenkoirayhdistyksen kotisivut.

takut.net/
Tampereen koiraurheilijoiden sivut

tunturisusi.com/
Tunturisuden koiralinki; suosittelen erityisesti artikkelilinkistöä!

alfirin.net/cdl/search.html/
Pedigree-tiedostoon pääset käsiksi nykyään täältä! Ja ohjeet ovat nyt englanniksi. Valitettavasti tätä 155.000 koiran tietokantaa on päivitetty viimeksi 2001. Samalta sivustolta löydät linkit myös pariin muuhun sukutaulutietokantaan.

chienplus.com
Sivulta löytyy esimerkiksi Ranskassa harjoitettavien kokeiden sääntöjä (reglements), kouluttajien ja tuomarien yhteystietoja, tuloksia (archives des résultats) ja kilpailu- ja näyttelykalentereita ja tarvikevalmistajien mainoksia (matériel de dressage et protection).

chien.com/
Jälleen yksi ranskalainen portaali. Kasvattajien yhteystietojen löytämiseksi ainakin malinoin kohdalla tämä on osoittautunut parhaaksi paikaksi. Valitse eleveurs ja sitten M niin kuin malinois ja selaa . Tätä kirjoittaessa malinoiskasvattajia on listalla 91. Mukana sekä käyttö- että showlinjaisten kasvattajia.

animalor.fr/
Erittäin hyvä linkkisivu ranskalaisille koirasivuille. Linkkejä lajiliittojen, paikallisyhdistysten, kasvattajien ja tarvikemyyjien sivuille. Osoitteesta http://www.animalor.fr/history_ring.htm
Löytyy jopa lyhyt katsaus ringin historiaan - englanniksi!

sanslaisse.com/
Ranskalainen urheilupainotteinen koiralehti, jonka voi sanoa kattavan kaikki lajit, jotka edellyttävät koiran kouluttamista. Näyttelyitäkin sivutaan ajoittain. Joka lehdessä artikkeleja suojelulajeista, agilitysta, pelastusetsinnästä, jäljestä, paimennuksesta ja juoksukokeista (veto tai canicross). Lisäksi artikkeleita koirien historiasta, terveydestä jne.

mechelaar.de/
Saksan käyttömalinoisklubin sivut. Tuloksia (Ergebnisse), tapahtumia, pentuilmoituksia.